Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jätski
............................................................

Liittynyt: 22.5.2016
Rahat: 90 Nr + 100Nr lahjakortti kauppakeskukseen
Hoitoppisteet: 22
Hoitanut: 2 kertaa
Hoitanut viimeksi: 30.05.2016
 Limen mielipide: Tunnollinen hoitaja!

Hoito-ohjeita & kommentteja: Luna on nyt taapero, joten voit halutessasi viedä hänet päiväkotiin!

Onnea olet toukokuun kuukauden hoitaja!

............................................................

Neot:

Luna

Vaihe: Taapero 0/5
Sukupuoli: Tyttö
Luonne:
Luna on aika hiljainen ja viihtyy yksin. Luna ei viihdy porukassa. Luna on fiksu ja oppii nopeasti uutta. Luna on todella herkkä. Luna on rehellinen ja pitää salaisuudet ikuisesti. Kun Lunaan tutustuu tulee hänestä oikein hyvä ystävä.
Mieliala: Onnellinen

Rotu: Xweetox

Laji: Tavallinen

............................................................

Tavarat & vaatteet:

Ruoat: 

Lainassa olevat kirjat:

Lemmikit:

............................................................

Alla on tarinakirjasi johon kirjoitat omat hoitotarinasi. Tänne voivat myös muut hoitajat jättää viestejä sinulle.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Jätski

03.06.2016 10:07
Aamulla heräsin virkeänä ja tietoisena siitä että olisi uusi maanantai. Ensimmäisenä menin tietenkin hakemaan Lunaa lastenhuoneesta. Se nukkui vielä joten otin sen hellästi syliini ja keinuttelin sitä. Se oli tyytyväisen näköinen eikä herännyt ollenkaan kun laskin sen sängylle. Kun rupesin vaihtamaan vaatteita, Luna rupesi haukottelemaan, erittäin söpösti ja pienesti. Sitten se räpytteli silmiään pari kertaa ja avasi ne sitten kunnolla. Luna oli oiken pirteän ja hyvin nukkuneen näköinen joka olikin hyvä sillä tästä päivästä tulisikin touhukas. Kun olin pukenut niin nappasin Lunan syliini ja menin alakertaan. Pistin Lunan syöttötuoliin ja lusikoin lautaselle puolet jäljellä olevasta mustikkasoseesta. Lunalle maistui ihmeen hyvin ja samalla minäkin söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin postilaatikolle. Siellä oli kaksi kirjettä ja kauppakeskuksen mainos. Toinen kirje oli hoitolasta ja toinen päiväkodista. Avasin ensimmäisenä hoitolan kirjeen. Ja luin ääneen:"Sinä olet kuukauden hoitaja. Onnittelut! Oheisessa kortissa on sadan neorahan edestä käytettäväksi kauppakeskukseen. Terveisin Lime." Otin lahjakortin ja pistin sen lompakkooni, tänään me nimittäin menisimme kauppakeskukseen. Sitten vein Lunan lastenhuoneessa ja istuuduin lastenhuoneen nojatuoliin lukemaan toisen kirjeen. "Saimme tiedon että neosi on kuoriutunut ja on nyt taaperon ikävaiheessa, nyt voit tuoda neosi meille hoitoon. Voit käydä tutustumassa päiväkodissamme milloin haluat ja neostasi pidetään päiväkodissamme huolta ilmaiseksi. Tervetuloa tutustumaan!" Luin. Luna katsoi minua suurilla silmillään, kuin pyytäen jotain. Sitten muistin. Olin ostanut vetolelun mutta Luna ei ollut vielä edes nähnyt sitä. Otin sen kaapista esiin ja pistin sen Lunan eteen. Luna katsoi sitä pitkään ja rupesi hitaasti konttaamaan sitä ympäri. Kun se oli mennyt jo kolme kierrosta, se tohti tökätä lammasta. Se kavahti vähän taaksepäin ja lähestyi sitten todella hitaasti vetolelua. Yhtäkkiä Luna nappasi vetolelun käteensä ja rupesi ravistamaan sitä vimmatusti. Luna kikatti. Se tykkäsi vetolelusta minkä olin ostanut sille. Luna leikki pitkään lelullaan, milloin vetäen ja milloin ravistaen mutta hauskaa sillä oli.

Jatkuu…

Nimi: Lime

01.06.2016 15:32
Onnea olet toukokuun paras hoitaja!
Palkinnoksi saat valita joko 100nr lahjakortin kauppakeskukseen tai harvinaisen petpetin, jota ei löydy kaupasta.

Nimi: Jätski

30.05.2016 13:43
…jatkoa

Noin vartin yli neljä alkoi Lunan sängystä kuulumaan jotain. Menin katsomaan ja siellä iloinen muna pyörähteli sängyssä. Kolme varttia me puuhasimmekin iloissaan leikkien mutta kun kello tuli viisi niin kävin hakemassa alakerrasta jotain ruokaa mutta kun tulin takaisin lastenhuoneeseen en nähnyt Lunaa missään. "Luna missä olet!" Huusin. Katsoin kaikista kaapeista ja ihan kaikkialta muualta kuin pinnasängyn alta mutta tiesin ettei sinne muna mahtuisi. Näin kuitenkin munan kuoria lattialla. Säikähdin. Jos muna olisikin mennyt rikki. Katsoin vielä kuitenkin sängyn alle ja näin siellä mahdottoman söpön näyn, neotaaperon. //tässä vaiheessa tarina jatkuu tarina vielä "munatarinana" eli älä lisää uutta numeroa Lunan taaperoikään (sillai esim 1/5)//Luna oli aivan ihana xweetox vauveliini joka jokelteli innoissaan minun näkemisestäni. "Oih! Olet xweetox!" Huudahdin innoissani ja osoitin Lunaa joka kömpi pois sängyn alta. Sekin huudahti:"Keekko!" "Niin xweetox",sanoin ja nostin Lunan syliini. "Oi pikku Lunani." "Unna!" "Niin Luna." "Unnaaa!!" Ja niin juttelimme pitkään ja Luna toisti innoissaan sanoja kuin papukaijavauva. Pian huomasin että Luna oli jo nälkäinen, minäkin olin unohtanut ruoan pöydälle. Kävelin alakertaan Luna sylissäni ja ruokalautanen kädessäni ja pistin Lunan syöttötuoliin. Otin kaapista soossia ja aloin syöttämään Lunalle. Se tykkäsi siitä ja purkista meni 1/3 jonka jälkeen söin vielä itse. Laitoin hoitolalle sähköpostia että Luna oli kuoriutunut jonka jälkeen rupesin nukuttamaan sitä pinnasänkyyn. Kun Luna nukahti menin itsekin nukkumaan ja sellainen oli meidän päivämme.

Loppu.

Vastaus:

Tarinalla oli pituutta kivasti & kirjoitusvirheitä löytyi muutamia. Muistathan lisätä pilkut & kiinnitä huomiota sanajärjestykseen.
Kuitenkin erittäin hyvä tarina!

Hyvä, että tutustuit kauppoihin & keksit teille jotain tekemistä! (+hoitolan neoja saa aina käyttää tarinoissa, jos silttä tuntuu)

Saat 45 nr + 12 hoitopistettä, olet nyt hoitotasoltasi aloittelija!

//Luna kuoriutuu nyt ja on taapero!

~Lime

Nimi: Jätski

27.05.2016 21:42
…jatkoa

Olimme mökin ovella kun huomasin etten löytänyt avaimiani. Mietin missä ne voisivat olla. Lunakaan ei näyttänyt tietävän niistä mitään. Kävin kaikki taskuni kahteen kertaan läpi mutten kuitenkaan löytänyt niitä. Kännykkäni minulla kuitenkin oli. Hoitolassa ei kuitenkaan vastata tuleviin puheluihin sunnuntaisin joten jouduin kävelemään vielä päärakennukselle. Toimistossa oli taas sama nainen jonka kanssa tulin onneksi hyvin toimeen. Hän tuli yleisavaimella avaamaan mökin oven. Hän sanoi että kaikkiin mökkeihin pitäisi vaihtaa lukko ellei avainta löytyisi ja siitä tulisi iso lasku. Etsin kuitenkin avainta mökistä mutta kun en löytänyt päätin syödä, olihan kello jo kaksi. Otin aterian ja maitopurkin jääkaapista kun joku esine tipahti lattialle. Pistin ruokani pöydälle ja kumarruin nostamaan pienen esineen. Avaimet! Olin pistänyt ne epähuomiossa jääkaappiin. Ennen kuin aloin syömään juoksin päärakennukselle kertomaan että avaimet olivat löytyneet ja sitten söin. Jälkeenpäin tilanne nauratti. Kun olin syönyt huomasin että Luna oli jo puoliunessa joten pistin sen päiväunille puoleksitoista tunniksi.

Jatkuu…

Nimi: Jätski

27.05.2016 07:02
Aamulla kun heräsin Luna oli jo hereillä. Luna rapisteli innokkaasti kuoren sisällä. Se merkitsi sitä että se kuoriutuisi kohta. En uskonut sen kuitenkaan tänään vielä kuoriutuvan sillä olin lukenut että ne kuoriutuvat usein nukkuessaan. Otin munan kuitenkin käteeni ja vein sen alas sohvalle kun itse tein voileipää. Luna pyörähteli innoissaan sohvalla eestaas kun tulin sitä kohti. Söin leivän ja join lasin vettä. "Tänään haen kyllä kunnon ruokaa ja sinä tulet mukaan", sanoin päättäväisesti lunalle ja nostin sen syliini. Menin yläkertaan vaihtamaan vaatteita ja hakemaan kännykkäni ja rahapussini. Päivä oli viileä joten laitoin farkut, T-paidan ja nahkatakin. Lunan pistin kangaskassiin koska en käyttänyt samaa takkia. Minulla oli 65nr kun palkkani oli jo tullut. Siispä kävisimme monessa eri kaupassa. Lähdimme matkaan ja pian olimmekin jo perillä. Menimme ensimmäisenä kuitenkin ruokakauppaan ja ostin sieltä maitoa ja jonkun aterian. Ostin vielä jonkun mustikkasoseen Lunalle kun se kuoriutuisi. Sitten menimme herkkukauppaan ja sieltä ostin tavallisen suklaalevyn. Olin jo taas kerran lähdössä jo ulos mutta näin vielä sen lelukaupan. Tällä kertaa menisin sinne. Näin ikkunassa ihanan vedettävän lampaan. Päätin ostaa sen Lunalle. Lähdinkin ostoskeskuksesta lelukaupan kassi mukanani. Kävelin kohti mökkikylää, päärakennuksen ohi, kun huomasin että leikkipuistossa oli taaperoita leikkimässä. Huomasin siellä munakeinun joka on munille tarkoitettu etteivät ne tipu siitä. Päätin viedä Lunan siihen keinumaan kunhan saisin ruoat kylmään. Niimpä kävelin mökillemme ja pistin ruoat jääkaappiin ja lähdin uudestaan kohti leikkipuistoa, tietysti Lunan kanssa. Siellä oli kaksi taaperoa, varmaan hoitolan. Päätin silti laittaa Lunan munakeinuun. Se oli vähän peloissaan uudesta paikasta mutta kyllä se keinumisesta silti piti. Kun otin sen pois keinusta se halusi vain takaisin mutta minä olin jo väsynyt. Keinutin sitä kuitenkin vielä hetken mutta sitten lähdimme jo mökille.

Jatkuu…

Nimi: Jätski

25.05.2016 08:54
…Jatkoa

"Heräätkös sinä jo?" Sanoin Lunalle 'söpöstelevällä' äänellä. Luna oli aivan paikoillaan. Aivan kuin se olisi vasta huomannut minut. Tunsin että se oli jännittynyt. Yritin olla lempeä. Silitin Lunan kuorta ja tunsin sen jo pehmenevän. Luna jakoi kiehnäämistä kun huomasi minun olevan turvallinen. Otin sen syliini ja silittelin sitä. Makuuhuoneeni oli yläkerrassa joten minun oli mentävä alakertaan portaita varovasti. Etin yhden viltin mukaan ettei Luna paleltuisi. Laskin Lunan sohvalle ja vuorasin sen vilttiin missä se pyöriskeli onnellisena. Samalla laitoin itselleni ruokaa leivästä jota löytyi kaapista. En nimittäin ollut syönyt tänään mitään ja kello oli jo 11 ja olin herännyt seitsemältä. Samalla kun voitelin leipää juttelin Lunalle mukavia että se tottuisi ääneeni. Se nimittäin vaikutti aika ujolta. Sitten menin sohvalle syömään leipäni. Tarvitsin kyllä enemmänkin ruokaa kuin leivän mutta en uskaltanut jättää Lunaa yksin sillä välin kun lähdin kauppaan. Samalla kun söin silitin Lunaa. Se tykkäsi. "Minun pikku hellyydenkipeä lunani", naurahdin kun olin syönyt ja Luna pyrki syliini. Nostin sen syliini ja kävelin yläkertaan takaisin. Jospa vähän leikkisimme lastenhuoneessa. Siellä oli karvamatto eikä mitään vaarallista joten ajattelin viettää siellä aikaa lunan kanssa. Leikimme huoneessa päivällisaikaan asti leikkiä:'mene piiloon niin löydän sinut' joka on vähän niinkuin piilosta mutta sillä tavalla että minä menen nojatuolin taakse ja Luna tulee hakemaan minut ja joskus toisin päin. Kun alkoi olla nälkä niin etsin netistä mitä kaikkia kauppoja täällä neohoitolan alueella on. Pääitin että voisin hakea pikaisesti ruokaa NeoBurgerista itselleni. Pistin Lunan taas takintaskuuni huiviini käärittynä ja otin 10 nr:ää mukaan. Otin mökin avaimet ja kännykkänikin. Sitten lähdimme kohti kauppakeskusta. Sinne ei ollut pitkä matka kävellä joten menin jalan. Pian saavuimmekin hoitolan kauppakeskukselle. Menin ylös toiseen kerrokseen missä NeoBurger oli ja otin yhden hampurilaisen ja yhdet ranskalaiset. Kun ne tulivat lähdimme jo takaisin päin mutta näin kuitenkin lelukaupan. Minulla oli ollut tasaraha mukana enkä voinut ostaa enää yhtään lelua. Siispä kävelin vain ohi ja ulos kauppakeskuksesta mökkikylää kohti. Kun saavuimme mökille niin pistin takin naulakkoon ja rupesin syömään. Kun olin syönyt olin laittamassa Lunaa nukkumaan mutten muistanut missä se oli. Kävin koko talon läpi kun kuulin rapinaa eteisestä. Siellä ei ollut mitään mutta takin taskussani oli kylläkin nukkuva Luna. Olin unohtanut sen sinne. Onneksi se oli nukahtanut. Kannoin varovasti sen paikalleen ja peittelin sen. Annoin hyvänyönsuukon mutta itse valvoin vielä vähän aikaa. Sitten minäkin nukahdin.

Loppu.

//tässä oli sitten vain yksi tarina//

Vastaus:

Jei, eka tarina!

Löysin muutamia kirjoitusvirheitä & muutaman oudon virkkeen, muuta ei niitäkään ollut älyttömästi. Kirjoitustyyliin saisi syvyttä yhditelemällä lauseita esimerkiksi näin: "Tunsin että se oli jännittynyt. Yritin olla lempeä." -> "Tunsin että se oli jännittynyt, joten yritin olla lempeä.

Hyvä että pidit Lunasta selkeästi hyvää huolta!

Saat 45 nr + 10 hoitopistettä

~Lime

Nimi: Jätski

25.05.2016 08:27
Oli kello 7 kun heräsin aamulla herätyskellooni. En ensin muistanut miksi minulla oli lauantaina herätys ja jatkoin uniani mutta sitten muistin, olin luvannut hoitaa erästä neoa. Muuttaisin neohoitolalle asumaan mutten ollut vielä pakannut yhtään mitään. Hyppäsin nopeasti ylös sängystä ja puin. Sitten otin kaapista matkalaukkuni ja survoin sinne kaikkea mahdollista. Sain hädin tuskin suljettua matkalaukun kun kännykkäni tärisi. Se oli puhelu neohoitolasta. "Haloo?" Vastasin. "Haloo. Olethan se ihminen joka ilmoittautui nimellä Jätski hakemaan tänään normaalin neon munan?" Kysyi naisääni. Vastasin:"Juu olen. Anteeksi olen vähän myöhässä mutta tulen pian". "Ei haittaa. Hei hei ja nähdään pian!" "Hei hei!"sanoin takaisin ja sitten lähdin jo vetämään matkalaukkua kohti bussipysäkkiä. En ehtinyt syödä aamupalaa muttei se mitään. Kun pääsin pysäkille bussi tuli heti ja nousin kyytiin. Ostin lipun ja menin istumaan. Luin koko matkan neonhoitovinkkejä enkä huomannut kun pysäkkini tuli. Juuri kun bussi lähti neohoitolan pysäkiltä huomasin missä oltiin. Painoin nappia mahdollisimman nopeasti mutten tarpeeksi nopeasti sillä kuski jätti minut vasta seuraavalla pysäkillä. Toiseen suuntaan menevään bussiin oli vielä vartti aikaa joten kävelin yhden pysäkin verran takaisin päin neohoitolan pysäkille. Siitä osasinkin jo hoitolalle. Olin käynyt siellä vierailemassa jo aiemmin joten tiesin mihin mennä. Kävelin polkua pitkin päärakennukselle ja menin koputtamaan toimiston ovea. Avaamaan tuli nuori nainen jonka oletin soittaneen minulle. "Huomenta! Oletko Jätski?" Hän kysyi. "Olen. Tulin hakemaan neoani". "Hyvä. Täytä sitten nämä lomakkeet!" Sitten täytin kolme lomaketta jonka jälkeen nainen ohjasi minut jonkun huoneen ovelle. "Nyt sinun pitää olla aivan hiljaa", hän kuiskasi. Hän avasi oven ja kävelimme sisään. Näky oli mitä ihanin. Kaikkialla oli neon munia hyllyillä lepäämässä. Kaikki olivat erivärisiä. Nainen neuvoi ja osoitti yhtä hyllyä:"Tällä hyllyllä ovat kaikki 'normaalit' neot. Valitse yksi niistä". Harkitsin pitkään mutta otin sinisen munan. Pistin sen jättimäiseen takintaskuuni ja käärin sen huiviini ettei se paleltuisi. Sitten nainen antoi meille mökkimme avaimen ja ohjasi missä mökkikylä oli. Sitten laahasin matkalaukun perässäni mökkiimme ja asetuin heti taloksi. Tein neolleni heti lämpimän pesän huoneeseeni yläkertaan. Kun se kasvaisi taaperoksi se saisi mennä lasten huoneeseen. Pistin munan peiton alle koska se vaikutti nukkuvalta mutta itse järjestelin tavaroitani, niin hiljaa ettei neo varmasti heräisi. Mietin neon nimeä. Se oli tyttö. Se nainen sanoi niin. Joten sen nimi voisi olla vaikka… Laura! Ei… liian tavallinen. Luna! Joo se on hyvä nimi! Ja kun olin päättänyt pienokaisen nimen se jo heräili. Huomasin kun se kääntelehti sängyssään.

Jatkuu…

©2020 Neohoitola Funny - suntuubi.com